Friday, September 16, 2016

PUDARKAN PARUT JERAWAT DENGAN VIVIX

#throwback


Salam 11 Ramadhan buat semua muslim....


Alhamdulillah kejap je rasa ramadhan sudah hampir ke separuh bulan....semoga segala ibadah dan puasa kita diterimaNya..


Misi loss weight saya masih dalam perjalanan....bulan puasa merupakan satu bonus bagi misi saya ni...semoga byk angka angka yg akan berkurangan 😅


Saya nak share...dalam misi loss weight saya ni...saya tetap dan tak pernah miss ambil supplement untuk detox dan loss weight...sangat2 membantu tau...tapi jgn salah faham...kalau ambil supplement utk loss weight tapi tak jaga makan dan bersenam pun tak guna juga... janganlah salahkan supplement....salahkan diri sendiri...supplement utk memastikan badan kita bernutrisi dan tidak lesu...dan membantu proses penurunan berat badan....

Antara supplement yg paling saya suka ialah Vivix, kerana vivix meningkatkan metabolisma badan saya...sehari tak minum vivix rasa macam tak lengkap hariku..hehehee...selain tu vivix bagus utk kecantikan kulit, kestabilan hormon dan pencegahan ketumbuhan yg selalu terjadi pada wanita....tu sebab saya sgtlah sayang vivix...tak boleh missed atau putus stok....agak2 dah separuh botol tinggal...saya siap2 akan order baru 😆

Dulu parut jerawat mmg meriah dimuka dan juga kulit muka mmg tak sekata...alhamdulillah skrg dirawat dari dalam dengan vivix dan supplement kulit yg lain...mmg puas hati dah...ramai dah tegur parut semakin hilang dan kulit makin cerah. Oh ya, saya ni mmg jenis tak suka ber"make up", even nak pakai compact powder pun saya tak gemar. Jadi saya memang jaga kulit melalui supplement dan juga Skincare semulajadi shj dan semestinya dari Shaklee.



Kalau ada yg nak cuba vivix atau lain2 produk boleh la pm saya yer...dah rasa baru boleh cerita...


love's supplement,

No comments:

Post a Comment