Sunday, November 11, 2012

SET KESIHATAN WANITA

SEBAGAI WANITA...ANDA PASTI INGINKAN DIRI CANTIK DAN SIHAT, DENGAN SET DARI SHAKLEE INI INSYAALLAH IMPIAN ANDA AKAN TERCAPAI...JANGAN BERLENGAH LAGI!!


 SET LENGKAP UNTUK WANITA


Wanita adalah anugerah yang tidak ternilai. Jadi hargailah mereka, Jika anda seorg wanita, hargailah diri anda. Jagalah kesihatan anda kerana tanggungjawab anda amat besar tak kira sama ada sebagai anak, sebagai isteri mahupun sebagai ibu buat anak-anak anda. Jom lihat apa yang adana perlukan bagi memenuhi tahap kesihatan anda seharian.


GLA COMPLEX

GLA complex sangat bermanfaat bagi seorang wanita, Ia berfungsi untuk menstabilkan hormon2 kewanitaan anda dan memberikan rasa keselesaan bagi anda menempuhi hari2 sebagai seorg isteri dan ibu.membantu mengekalkan kecantikan anda dan melambatkan proses penuaan.

Maklumat lanjut mengenai GLA Complex boleh dibaca disiniOSTERMATRIX

Ostermatrix mengandungi Kalsium yang tinggi bagi keperluan tulang, gigi dan rambut wanita. Wanita yang kurang atau tidak suka pada susu, boleh menggantikannya dengan ostermatrix. Wanita yang telah berumahtangga dan memiliki cahaya mata memerlukan tulang yang kuat, padat dan juga perlu sentiasa memelihara kesihatan yang baik. Insyaallah dengan Ostermatrix ia mampu memenuhi keperluan kalsium harian anda.

Maklumat lanjut mengenai Ostermatrix boleh dibaca disiniOMEGA GUARD

Omega guard adalah 'ibu' kepada kesihatan, ia bertindak mengawal keseluruhan sistem tubuh badan. Mengawal tekanan darah, parah gula,kesihatan jantung,perkembangan otak dan juga kesihatan mata anda. Omega 3 tidak boleh dihasilkan oleh tubuh badan manusia, ia hanya di dapati pada ikan laut dalam dan juga minyak kanola. namun sekaran Omega Guard dapat memberikan anda keperluan itu. Setiap peringkat usia memerlukannya.

Maklumat lanjut mengenai Omega Guard boleh dibaca disini


BOLEH HUBUNGI SAYA UNTUK PESANAN

Noor azmiah Mohamad
ID 869678

019-2423139
sms/wassap

No comments:

Post a Comment